En altijd is het zo geweest dat de liefde haar eigen diepte niet kent dan op het uur der scheiding.

Kahlil Gibran

Afscheid nemen van het leven of afscheid moeten nemen van iemand die u lief is, is een ingrijpende gebeurtenis.

Barbara Uitvaartverzorging verzorgt en ontzorgt, neemt u bij de hand en begeleidt u stap voor stap in het proces van afscheid nemen. Met oog voor detail.

Leer ons kennen Woord & beeld

Barbara Uitvaartverzorging

Sinds 1912 vertrouwde uitvaartverzorging in Noordwijk, Katwijk en Rijnsburg.

Ieder mens zijn eigen wens

Het regelen van een uitvaart betekent dat er veel keuzes gemaakt moeten worden in korte tijd. Praktische zaken waarbij wij u graag adviseren, begeleiden. Het spreekt voor zich dat dit op een zorgvuldige manier gebeurt. En het allerbelangrijkste is dat keuzes gemaakt worden waar iedereen achter kan staan.

Met een goed gevoel kunnen terugkijken op een warm en persoonlijk afscheid helpt u die eerste moeilijke periode door te komen.

Barbara Uitvaartverzorging heeft ruim 100 jaar ervaring met het verzorgen van begrafenissen en crematies. Niet alleen in Noordwijk en Katwijk, maar in de gehele Duin- en Bollenstreek en zelfs daarbuiten.

Ieder mens zijn eigen wens
Ieder mens zijn eigen wens
Het bespreken van de persoonlijke wensen en rust creëren zodat de nabestaanden de tijd en ruimte hebben voor hun verdriet.
Laat u alvast inspireren
Persoonlijke uitvaart
Persoonlijke uitvaart
Het op professionele wijze begeleiden van nabestaanden bij een afscheidsproces. Daarbij rekening houdend met de wensen van de overledene.
Uitvaartmogelijkheden
Ervaren uitvaartleiders
Ervaren uitvaartleiders
Het team van Barbara Uitvaartverzorging weet door haar jarenlange ervaring exact hoe zij de nabestaanden kunnen steunen in dit moeilijke proces.
Maak kennis met het team
Barbara Uitvaartverzorging

Uw wensen vooraf vastleggen

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor detail zet Barbara Uitvaartverzorging zich met zorg, tijd en aandacht in voor het afscheid dat bij u en de overledene past.

Maak een afspraakof bel 071 36 46 006