Ik ben er geheel van overtuigd dat de ziel onvergankelijk is en dat haar werking voortduurt van eeuwigheid tot eeuwigheid. Zoals de zon die voor onze aardse ogen ‘s avonds schijnt onder te gaan, maar in werkelijkheid nooit ondergaat en onafgebroken voortgaat zijn
licht te verspreiden. 
Johan Wolfgang von Goethe

Afscheidshuis Barbara Noordwijk


Het Afscheidshuis aan de Gooweg 37 in Noordwijk is een van de opbaargelegenheden van Barbara Noordwijk. In het Afscheidshuis kunnen nabestaanden in een huiselijke omgeving afscheid nemen van hun dierbare als thuisopbaring niet mogelijk of gewenst is. De woning is sfeervol ingericht. De familie kan in alle rust afscheid nemen, zonder eerst een afspraak te hoeven maken. Het Afscheidshuis biedt in alle opzichten warmte, rust en privacy.

Het gastenverblijf  is een comfortabele accomodatie voor twee personen met een stijlvolle en sfeervolle woonkamer, aparte slaapkamer, badkamer een ontvangstruimte en een geheel geoutilleerde keuken.

In het Afscheidshuis is het mogelijk om voor - en zelfs na de uitvaart - een condoleance en/of een afscheidsplechtigheid te houden voor een beperkt gezelschap.