Barbara Noordwijk

  Familie en nabestaanden aan het woord
 

Fam. A. in Noordwijk
Ik wens iedereen in deze omstandigheid de persoonlijke begeleiding toe die wij hebben mogen ontvangen van Areen.
Fam. M. in Katwijk
Areen heeft ons van het begin heel professioneel en ook betrokken bijgestaan bij de begrafenis van mijn vrouw, onze moeder en oma. Het was voor haar een drukke tijd maar ze nam ruim de tijd en aandacht voor elk detail en gaf niet de indruk dat zij nog meer werk te doen had. Dat is heel bijzonder en dan zie je dat iemand goed met zijn/haar werk bezig is.
Fam. J. in Mijdrecht
Areen, ontzettend bedankt voor alles: het voorgesprek met details, je zorg en rust net na het overlijden van J..., je goede adviezen over wat te doen en wanneer, de dag zelf die tot in de puntjes klopte en je nazorg met op het juiste moment de juiste woorden. Perfect....Bedankt!
Fam. Van de W. in Katwijk
Het was een bijzonder mooie uitvaart met geweldige begeleiding. Het kon niet beter! Dank daarvoor aan Annemarie & Areen.
Fam. Van de M. in Noordwijk
Annemarie kan goed luisteren, leeft mee, draagt goede ideeën aan en geeft ook veel ruimte om eigen dingen in te brengen. Ze neemt alle tijd voor je, op elk moment dat je dit wilt. Erg fijn op een moment dat je zelf zo kwetsbaar bent en behoefte hebt aan lieve mensen.
Fam. Van de W. in Valkenburg
Uitvaartleider Areen van der Plas van Barbara vonden wij zeer betrokken met alles; organisatorisch een vakvrouw. Ondanks ons grote verdriet gaf Areen ons rust en vertrouwen. In een woord geweldig!
Fam. W. in Katwijk
Wij zijn zeer tevreden hoe alles verlopen is. Areen van der Plas heeft ons fijn begeleid en ook meegedacht om de begrafenis financieel mogelijk te maken. Een dikke pluim voor Areen!
Fam. W. in Noordwijk
Annemarie Hazenoot is een zeer deskundige uitvaartondernemer. Zij geeft een hoog niveau van persoonlijke aandacht en de uitvaart verliep geruisloos. Het is mijn tweede ervaring met Annemarie en ik kantaar van harte aanbevelen.
Fam. Z. in Noordwijk
Het mooie was de opbouw naar de uitvaart toe. Alles werd in alle rust en met respect naar de overledene toe geregeld. Dank aan Annemarie waardoor deze dag voor de familie en onze moeder iets heel bijzonders is geworden.
Fam. V. in Noordwijk
Zeer persoonlijke en warme begeleiding.
Fam. Van R. in Katwijk
Areen van der Plas was zeer meelevend, behulpzaam, gaf veel tips en droeg zeer veel ideeën aan om de uitvaart tot een persoonlijke uitvaart te maken. Areen heeft alles heel correct verzorgd voor ons maar ook voor alle mensen om ons heen. Ook de nazorg hebben wij als erg fijn en positief ervaren. Ze was ons tot enorme steun in zeer moeilijke dagen.
Fam. J. in Rijnsburg
Aan de uitvaart van onze moeder is heel veel aandacht geschonken door de begrafenisonderneemster. Zij nam alle tijd voor ons en al onze wensen waren bespreekbaar en mogelijk. Mede door Areen hebben wij een prachtig afscheid gehad van onze moeder. Het was voor ons heel belangrijk dat zij er steeds was om ons te ondersteunen en heel veel taken uit handen te nemen.
Fam. L. in Noordwijk
We zijn erg goed verzorgd en goed begeleid bij deze moeilijke beslissingen en keuzes. Dit geeft ons een goed gevoel.
Wilt u uw verhaal ook delen, mail ons dan.