Barbara Noordwijk

  Familie en nabestaanden aan het woord
 

Fam. S. in Noordwijk
Areen is een fijn persoon die ons met haar ervaring advies kon geven daar waar wij dat zelf niet hadden of konden inschatten. Met oog voor detail en meedenkend.
Fam. R. in Noordwijkerhout
Wij zijn na het overlijden van onze vrouw, (schoon)moeder en oma zeer persoonlijk, behulpzaam, maar toch heel professioneel bijgestaan door Areen vd Plas van Barbara Uitvaartverzorging in Noordwijk. Zij is een grote steun voor ons geweest tot en met de nazorg aan toe. Als wij iemand aan kunnen bevelen dan zal dit zeker Areen zijn. Voor de zoveelste maal, echt enorm bedankt!
Fam. V. in Noordwijk
Uitvaartverzorging Barbara Noordwijk heeft de begrafenis vakkundig uitgevoerd. Door hen is het een mooie, persoonlijke begrafenis geweest en kunnen wij er met een goed gevoel op terugkijken.
Fam. O. in Katwijk
Wij zijn heel goed geholpen en het was ook erg fijn dat er veel aandacht was voor onze kinderen. Zij werden volledig betrokken bij het hele proces.
Fam. P. in Noordwijk
We hebben ontzettend veel steun gehad aan Areen. Dankzij haar hoefden wij ons geen zorgen te maken over de uitvaart. Ze heeft het fantastisch gedaan. Mijn moeder heeft de begrafenis gehad die ze wilde. Wij zullen Areen dan ook zeer aanraden.
Fam. van de Z. in Noordwijk
Mijn complimenten want ze nemen de tijd voor je en we hebben echt veel steun aan haar en haar collega gehad. Areen nam tussendoor contact met je op hoe het ging en na de uitvaart is ze nog steeds in contact met ons. Ze heeft mijn dochters en mij goed begeleid met het omgaan van verdriet.
Fam. S. in Mijdrecht
Prachtig verzorgd!
Fam. U. in Noordwijk
Wij, en ik persoonlijk, hebben het als heel fijn en prettig ervaren hoe zij ons heeft begeleid door deze moeilijke tijd. Heel persoonlijk en warm. Precies de leiding nemend wanneer nodig. Ook de jongens die onze papa hebben thuisgebracht en weer hebben opgehaald verdienen een dikke pluim. Dank voor alles!
Fam. S. in Noordwijk
Geruisloos werden veel zaken voor ons geregeld, terwijl er goed naar de familie werd geluisterd. De ondernemer stond geheel open voor onze wensen, zodat we naar volle tevredenheid een eigen invulling hebben kunnen geven aan het afscheid van onze moeder.
Fam. T. in Katwijk
Vanaf het eerste tot het laatste moment werden wij meer dan goed begeleid. Je hebt al zoveel te regelen als er een gezinslid overlijdt. De uitvaart werd voor ons door Areen geregeld maar wel zoals wij dit voor ogen hadden en meer. Weinig woorden waren vanuit ons nodig om alles tot een mooi einde te brengen. Dank Areen!
Fam. L. in Katwijk
Toen mijn moeder in 2016 overleed, heeft Areen haar afscheid tot volle tevredenheid verzorgd. Zonder aarzelen heb ik haar ook gevraagd om het afscheid van mijn vader te verzorgen. En hoewel zij eigenlijk vrij was wilde ze dat met alle liefde toch doen. Areen is een heel fijn en warm persoon, met het hart op de juiste plaats en bovendien een vakvrouw. Alles was weer perfect geregeld en we kijken met een warm gevoel op het afscheid van mijn vader terug.
Wilt u uw verhaal ook delen, mail ons dan.