Ga nu maar liggen liefste in de tuin de lege plekken in het hoge gras, ik heb altijd gewild dat ik dat was, een lege plek voor iemand om te blijven 
Rutger Kopland

Dag en nacht staan wij voor u klaar

 

 

Wij vinden het belangrijk om een afscheid zo persoonlijk en betrokken mogelijk te maken. En samen met u te kijken naar de gewenste sfeer van de uitvaart. Of u uw uitvaart bij leven bespreekt of dat de nabestaanden er zorg voor dragen. Voorop staat dat het gaat zoals u dat wilt. Wij zijn dag en nacht (7 dagen per week) bereikbaar om u te ondersteunen en te ontzorgen wanneer u een dierbare heeft verloren. U belt en wij komen naar u toe! Ons telefoonnummer: 071 - 36 46 00 6.

 

Wij vertellen u graag meer

Wat er allemaal komt kijken bij het verzorgen en regelen van een uitvaart en welke mogelijkheden er zijn, is niet voor iedereen duidelijk. Wij informeren u graag hierover zodat u de juiste keuze kunt maken. Neem voor een kennismakingsgesprek vrijblijvend contact met ons op; per telefoon of per e-mail.

 

Besluiten nemen wij niet uit handen maar doen dit samen en in goed overleg met u en uw familie en/of vrienden. Het spreekt voor zich dat dit op een zorgvuldige en integere wijze gebeurt. Het allerbelangrijkste is dat die keuzes gemaakt worden en besluiten genomen worden waar iedereen achter kan staan!

 

Het bestuur

Uitvaartverzorging Barbara Noordwijk is een stichting met een stichtingsbestuur, die zorgt voor een vorm van maatschappelijk, verantwoord en sociaal ondernemerschap.
Het bestuur mag zich gelukkig prijzen met een team van vrijwilligers. De enthousiaste en gemotiveerde inzet van deze vrijwilligers draagt bij aan een professionele en goede uitvaartorganisatie.