Barbara Noordwijk

  Familie en nabestaanden aan het woord
 

Fam. V. uit Noordwijk
Een uitstekende balans tussen zakelijk en persoonlijk. Zeer professionele benadering en - in relatie tot het verdrietig gebeuren rondom het overlijden - zeer prettig in de omgang en de totale organisatie.
Fam. de R. uit Katwijk
We zijn op een ontspannen manier door dit emotionele proces geholpen. Zonder enige druk te voelen zijn wij correct geadviseerd bij het tijdig maken van de noodzakelijke beslissingen. Areen stond altijd voor ons klaar en heeft op een juiste wijze contact met ons gehouden, ook na de crematie. Een uitvaartonderneming die ontzorgt in moeilijke tijden en op een manier zoals jij dat wenst. Wij het contact dan ook als buitengewoon plezierig ervaren.
Fam. M. in Noordwijk
Areen heeft vanaf het begin meegedacht met de invulling van de uitvaart, waarvan we zelf de hoofdlijnen al in gedachten hadden. We waren in de gelegenheid dat we in het Afscheidshuis Barbara op onze manier de voorbereidingen konden treffen en daar afscheid konden nemen. Met het samenzijn daar hebben we het afscheid als familie goed kunnen afsluiten. Met een glimlach kunnen we nu dagelijks langs het huisje rijden!
Fam. W. in Noordwijkerhout
Areen is fantastisch! Met veel respect en een warme uitstraling. Je voelt je gehoord en ze denkt heel goed mee.
Fam. R. in Noordwijk
De uitvaartleiders van Barbara Noordwijk zijn zeer betrokken, met gevoel voor de situatie. Flexibel, maar ook nauwgezet en toch snel. Op de achtergrond waar het kon, op de voorgrond waar het moest.
Fam. van de P. in Katwijk
Toen mijn man ziek was hebben wij Areen van der Plas van Barbara Uitvaartverzorging Noordwijk gebeld om de begrafenis te bespreken. Omdat het toen hard achteruit ging kwam zij daags na ons telefoontje op zondag bij ons langs. De dag erna was mijn man al overleden. Ontzettend fijn dat hij nog heeft kunnen aangeven wat zijn wensen waren. Areen dacht heel goed mee en betrok ook onze kinderen erin Heel knap hoe ze dat deed. De week tot de begrafenis zijn wij ontzettend goed en liefdevol door haar begeleid. Alles op een respectvolle en waardige manier. De rouwdienst heeft zij zelf geleid. Dat wilde mijn man graag. Ik krijg op de dag van vandaag nog complimenten over deze dienst. Het was een mooi, waardig en persoonlijk afscheid. Met respect voor de overledene en de nabestaanden. Ook nu nog neemt Areen regelmatig contact met mij op. Hoe het met ons gaat. Ik kan mij geen betere uitvaartbegeleidster wensen. Dankjewel Areen.
Fam. N. in Lisse
Areen heeft ons vanaf het eerste contact bijgestaan. Zij geeft goede adviezen en probeert ons op alle manieren van dienst te zijn. Door haar kregen we andere ideeën over de uitvaart en de plechtigheid en we waren haar heel dankbaar voor alle tips. Ze was een fantastische hulp in deze zeer verdrietige periode.
Fam. L. in Valkenburg
Objectieve voorlichting, ruim voldoende de tijd en alle aandacht!
Fam. U. in Noordwijk
Wij, en ik persoonlijk, hebben het als heel fijn en prettig ervaren hoe zij ons heeft begeleid door deze moeilijke tijd. Heel persoonlijk en warm. Precies de leiding nemend wanneer nodig. Ook de jongens die onze papa hebben thuisgebracht en weer hebben opgehaald verdienen een dikke pluim. Dank voor alles!
Fam. L. in Amsterdam
We zijn in deze verdrietige periode heel goed geholpen en hebben de dienstverlening als zeer goed en erg prettig ervaren.
Fam. K. in Noordwijk
Hartelijk dank aan mevrouw A. van der Plas voor haar liefdevolle zorg en aandacht die wij mochten ervaren.
Fam. H. in Katwijk
Barbara Uitvaartverzorging heeft ons zeer goed begeleid in de week van overlijden tot de uitvaart en zelfs daarna. Ze zorgde ervoor dat wij erbij betrokken werden en op onze wijze afscheid konden nemen. Wij willen Areen bedanken voor haar warmte en de manier waarop zij dit heeft gedaan voor ons.
Fam. V. in Rijnsburg
Areen is duidelijk iemand die met passie en beleving haar vak uitoefent en wij zouden haar dan ook aan iedereen willen aanraden; echt heeft fijn!
Wilt u uw verhaal ook delen, mail ons dan.