Zoveel soorten van verdriet, ik noem ze niet. Maar één het afstand doen en scheiden. En niet het snijden doet zo’n pijn, maar het afgesneden zijn. 
H. Vasalis

Mogen wij ons even voorstellen

 

Uitvaartleider: Areen van der Plas
Uitvaartleider: Areen van der Plas
"Ik vind het bijzonder om op een heel kwetsbaar moment in het leven van mensen rondom het sterven van een geliefde, van betekenis te mogen zijn. Samen met hen op weg te gaan. Hen veel zorg uit handen te nemen en met een goed advies bij te staan zodat zij bewuste keuzes kunnen maken. Bewust begeleiden informeren creatief tijd aandacht liefdevol eerlijk transparant en kwaliteit kenmerken mijn werkwijze."
 


Uitvaartleider: Michel van der Bent
Uitvaartleider: Michel van der Bent

"Iets voor een ander kunnen betekenen, was voor mij een van de redenen om te gaan werken in de uitvaartbranche. Om dat te mogen doen op een moment waarop mensen, soms plotseling, geconfronteerd worden met een overlijden, vind ik elke keer weer een heel bijzondere en dankbare taak. Ik vind het daarbij belangrijk de wensen van de nabestaanden met betrekking tot de uitvaart te volgen. Om hen te mogen begeleiden in het vinden van een manier om een uitvaart zo te laten zijn dat die past bij de overledene én bij de nabestaanden."