Mensen komen en gaan, maar hun gedachten blijven waaien rond de aardbol als een onzichtbare wind 
A. den Doolaard

Dag en nacht staan wij voor u klaar

 

 

Wij vinden het belangrijk om een afscheid zo persoonlijk en betrokken mogelijk te maken. En samen met u te kijken naar de gewenste sfeer van de uitvaart. Of u uw uitvaart bij leven bespreekt of dat de nabestaanden er zorg voor dragen. Voorop staat dat het gaat zoals u dat wilt. Wij zijn dag en nacht (7 dagen per week) bereikbaar om u te ondersteunen en te ontzorgen wanneer u een dierbare heeft verloren. U belt en wij komen naar u toe! Ons telefoonnummer: 071 - 36 46 00 6.

 

Wij vertellen u graag meer

Wat er allemaal komt kijken bij het verzorgen en regelen van een uitvaart en welke mogelijkheden er zijn, is niet voor iedereen duidelijk. Wij informeren u graag hierover zodat u de juiste keuze kunt maken. Neem voor een kennismakingsgesprek vrijblijvend contact met ons op; per telefoon of per e-mail.

 

Besluiten nemen wij niet uit handen maar doen dit samen en in goed overleg met u en uw familie en/of vrienden. Het spreekt voor zich dat dit op een zorgvuldige en integere wijze gebeurt. Het allerbelangrijkste is dat die keuzes gemaakt worden en besluiten genomen worden waar iedereen achter kan staan!