Afscheid nemen is met beide handen dragen wat herinnering is. Het was alsof zij afscheid namen, maar liefde is oneindig groot ze bleven en ze blijven samen liefde is sterker dan de dood. 
Toon Hermans

Dag en nacht staan wij voor u klaar

 

 

Wij vinden het belangrijk om een afscheid zo persoonlijk en betrokken mogelijk te maken. En samen met u te kijken naar de gewenste sfeer van de uitvaart. Of u uw uitvaart bij leven bespreekt of dat de nabestaanden er zorg voor dragen. Voorop staat dat het gaat zoals u dat wilt. Wij zijn dag en nacht (7 dagen per week) bereikbaar om u te ondersteunen en te ontzorgen wanneer u een dierbare heeft verloren. U belt en wij komen naar u toe! Ons telefoonnummer: 071 - 36 46 00 6.

 

Wij vertellen u graag meer

Wat er allemaal komt kijken bij het verzorgen en regelen van een uitvaart en welke mogelijkheden er zijn, is niet voor iedereen duidelijk. Wij informeren u graag hierover zodat u de juiste keuze kunt maken. Neem voor een kennismakingsgesprek vrijblijvend contact met ons op; per telefoon of per e-mail.

 

Besluiten nemen wij niet uit handen maar doen dit samen en in goed overleg met u en uw familie en/of vrienden. Het spreekt voor zich dat dit op een zorgvuldige en integere wijze gebeurt. Het allerbelangrijkste is dat die keuzes gemaakt worden en besluiten genomen worden waar iedereen achter kan staan!